Liceul de Arte Oradea a găzduit sâmbătă, 15 iunie, Concursul Internațional de Interpretare Vocală W. A. Mozart, un eveniment de anvergură la care au participat peste 60 de concurenți din Româna, Ungaria și Albania.

 

Concursul a făcut parte din Proiectul Şcolar Educativ județean cu participare internațională, W. A. Mozart.

Au participat 60 de concurenți din toată țara, din Ungaria şi Albania.

Comisia de jurizare a fost formată din conf. univ. dr. Florin Estefan –preşedinte, conf. univ. dr. Lavinia Chereches – vicepreşedinte, Arthur Feher inspector școlar arte și prof. Andrei Țara.

„A fost un eveniment deosebit. Felicitări copiilor, profesorilor îndrumători şi profesorilor corepetitori”, a spus prof. Ionela Pali, coordonatoarea proiectului.

Comisia de organizare a concursului şi de implementare a proiectului a fost formată din director prof. Bondor Mihaela, dir. adj. prof. Nagy Gabriella, prof. Beres Csilla, Prian Andagina, Mihaela Negru, Hexan Adriana și Sanda Marinau.

Evenimentul a fost organizat de Liceul de Arte Oradea, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Bihor și în parteneriat cu Liceul de Muzică din Debrecen Ungaria și Liceul de Muzică din Korce, Albania.