Pasionații de dans și de tradițiile Greciei sunt inviați la un nou curs de dansuri grecești ce își dorește să promoveze diversitatea etnică și patrimoniul imaterial bihorean.

Cursul se adresează celor pasionați de dans și de tradițiile Greciei, atât celor cu experiență în dans, cât și celor fără experiență, cu vârste pornind de la 15 ani, și va avea loc săptămânal, în fiecare zi de marți, în perioada 2 iulie - 3 septembrie a.c., între orele 19.00 și 20.00, la sediul Muzeului Țării Crișurilor (str. Armatei Române nr. 1/A), cu minimum cinci persoane.

Activitățile vor fi organizate și susținute de către Bogdan Anagnastopol, muzeograf la Secția Relații Publice și Expoziții a Muzeului Țării Crișurilor și instructor atestat al Teatrului Național de Dansuri „Dora Stratou” din Atena. 

Cursul se desfășoară în cadrul evenimentului cultural estival Tipografia de idei | #hailamuzeu, ediția a II-a. Participarea este gratuită, iar înscrierile se pot face accesând link-ul https://forms.gle/kyN9bTPwtdzKNete8