Solistul de muzică folk Raul Silaghi lansează o nouă piesă muzicală, intitulată „Iubiri regăsite”, eveniment care va avea loc joi, 5 octombrie, la cofetăria „Le Dessert”.

 

„Tocmai ce a ieșit din „laboratorul” lui Marius Pop o piesă de folk pur, începută în adolescența mea și finalizată cu câtva timp în urmă. Piesa păstrează, întrucâtva, linia cenaclistă de atunci, când majoritatea eram fascinați de muzica și artiștii Cenaclului Flacăra. Așa că, la îndemnul unor prieteni și colegi de facultate, i-am păstrat cât mai mult din forma inițială...”, mărturisește folkistul Raul Silaghi.

Înregistrarea a avut loc la Rootz Music Studio, al lui Marius Pop, component al trupei „Celelalte Cuvinte”, care a completat piesa cu solo-ul de chitară și cu bankingul vocal.

„Versurile le-am realizat în comun cu poetul Perțe Nicolae și cu unii dintre colegii de atunci. Așadar, a fost o acțiune colectivă, în care mă regăsesc și eu. La partea video, pot să îi mulțumesc Dafinei Bușu, care a realizat și montajul”, a adăugat interlocutorul nostru.

Lansarea piesei va avea loc la cofetăria Le Desert, joi, 5 octombrie, începând cu ora 18.30, eveniment la care toți cei interesați sunt așteptați cu drag.