Campania „Trăiește magia scenei online” continuă și în luna iunie, pe pagina de facebook a Teatrului Regina Maria. Spectatorii au ocazia de a viziona spectacole recent montate pe scena teatrului dar și un concert oferit de Ansamblul Folcloric Crișana.
Primul spectacol care va putea fi vizionat este Cancun, de Jordi Galcerán, în regia lui Theodor Cristian Popescu, spectacol care a avut premiera în stagiunea 2014-2015. Spectacolul a fost montat la Oradea în premieră națională și îi are în distribuție pe actorii Ioana Dragoș-Gajdo, Corina Cernea, Șerban Borda și Petre Ghimbășan. „Cancun e povestea a ceea ce se întâmplă când vacanța de vis devine viața pe care ai fi putut s-o trăiești. Formarea unui cuplu, fericirea și împlinirea personală stau adesea în cele mai mici decizii pe care le-ai luat la un moment dat. E o comedie în care timpul și spațiul sunt cu totul și cu totul stranii...Prieteni de-o viață, Reme, Vicente, Laura și Pablo (două cupluri căsătorite de mai bine de 20 de ani) decid să-și petreacă vacanța de vară în frumoasa stațiune Cancun din Mexic. Într-o noapte, după câteva pahare în plus și discuții interminabile, Reme le mărturisește prietenilor săi că viețile lor ar fi putut fi altfel... cu totul altfel! În dimineața următoare, realitatea e una cu totul diferită de cea din seara precedentă – toate reperele din viața lui Reme se schimbă. O comedie agilă și distractivă despre cum ar fi putut fi viața... un joc de-a ce-ar fi fost dacă... O poveste în care celelalte vieți posibile și iubirile imposibile au devenit realitate. Vieți paralele care, într-un punct, ajung să se intersecteze”, se arată în descrierea spectacolului. Spectacolul este interzis copiilor cu vârsta sub 16 ani și va fi difuzat gratuit miercuri, 3 iunie, de la ora 19.00.
În programul online gratuit al lunii iunie se mai află: Sufocare (Jurnalul unui sinucigaș cronic), de Chuck Palahniuk, regia Ovidiu Caița; Cometa de Justine del Corte, regia Radu-Alexandru Nica; Și cu violoncelul ce facem? De Matei Vișniec, regia Petru Vutcărău; și Concert Extraordinar din suflet de român, oferit de Ansamblul Folcloric Crișana.