Vineri, 19 februarie, de la ora 19.00, la Sala Arcadia, va avea loc premiera spectacolului Şarpele în iarbă, de Alan Ayckbourn, în regia lui Sebastian Lupu. Chiar dacă premiera este Sold Out, semn că publicul a aşteptat cu nerăbdare revenirea în sala de spectacol, doritorii pot achiziţiona bilete la următoarele reprezentaţii.

„Spectacolul Şarpele în iarbă a fost creat iniţial pentru mediul online, fiind adaptat perfect cerinţelor pe care le impunea în acele momente pandemia. Din fericire, teatrele s-au redeschis, iar spectacolul capătă un suflu nou odată cu posibilitatea de a-l juca cu publicul în sală”, transmit organizatorii.

„Două surori pe care distanța, dar mai ales amintirea unei copilării nefericite, le-a ținut departe una de cealaltă, se reîntâlnesc după moartea recentă a tatălui lor. Rememorând evenimente ce le leagă de casa părintească, acestea încep să-și dezvăluie sentimente care răscolesc trecutul sumbru al unei vieți trăite alături de un tată dominator și indisponibil emoțional. Am putea crede că această întâlnire este una terapeutică, prin care traumele emoționale ale celor două femei vor fi alinate, însă apariția fostei infirmiere a tatălui lor, care strecoară cu viclenie îndoiala în mintea surorii mai mari, provoacă o răsturnare de situație uluitoare”, se arată în sinopsis.

Din distribuţie fac parte actorii: Mirela Niță Lupu (Miriam), Anda Tămăşanu (Alice), Angela Tanko (Annabel). Regia este semnată de Sebastian Lupu, iar scenografia, de Oana Cernea. Traducerea textului a fost realizată de Bianca Oană. Muzica originală a fost compusă de Romeo Rîmbu.
Următoarea reprezentaţie va avea loc în data de 21 februarie, de la ora 19.00, la Sala Arcadia.
Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul Eventim.ro sau de la Agenția Teatrului.
Pentru mai multe informații legate de bilete și rezervări poate fi apelat numărul de telefon 0359/452-324 în intervalul orar menționat sau să scrieți un e-mail la adresa: rezervari@teatrulreginamaria.ro.