„A bătut la ușa ta cineva” este cea mai recentă piesă interpretată de Florin Gherlea, pe muzică scrisă de Nicolae Moldoveanu și text de Costache Ioanid.

Ne aflăm în perioada Postului Mare, iar pricesnele sunt des întâlnite pe platformele de muzică și pe rețelele de socializare. Învierea Domnului este cel mai mare eveniment al omenirii, atât din punct de vedere religios cât și istoric, pe care creștinii îl sărbătoresc anual cu mare strictețe. Cu această ocazie, Florin Gherlea a lansat, cu ocazia aniversării sale pe 2 aprilie, o priceasnă, intitulată „A bătut la ușa ta cineva”, pe muzică scrisă de Nicolae Moldoveanu și text scris de Costache Ioanid.

„Este un vis împlinit realizarea acestui proiect, de care sunt mulțumit și recunoscător tuturor celor care au făcut posibil acest lucru, într-un timp foarte scurt, pentru a putea fi lansat în ziua aniversării mele. Mă simt trufaș că am reușit și în acest an, în preajma Sărbătorilor Pascale, să ofer celor dragi și celor care îmi ascultă muzica o priceasnă pe care o îndrăgesc enorm, având o interpretare diferită, dar care sper să placă tuturor ascultătorilor”, a spus artistul.

Prin intermediul acestei piese, Florin Gherlea urează tuturor cititorilor ziarului Crişana „Sărbători fericite, luminate și binecuvântate, alături de familie și cei dragi cu împliniri cerești și pământești!”

Piesa poate fi vizionată pe youtube, accesând următorul link: https://www.youtube.com/watch?v=l8X_SX1Dk_4