La începutul lunii octombrie, Teatrul Regina Maria a deschis cortina spre oferte speciale, aducând în prim-plan o serie de oportunități unice pentru spectatori. Acestea se adresează elevilor, studenților și pensionarilor, dar și orădenilor care doresc să ofere celor dragi o seară magică la teatru.

 

Astfel, Teatrul Regina Maria vine în întâmpinarea spectatorilor cu trei oferte speciale: Gift Card-ul, Student Pass-ul și Senior Pass-ul, care vor putea fi achiziționate de la agenția de bilete a Teatrului Regina Maria.

Un Gift Card (70 de lei) reprezintă contravaloarea a două bilete în stal, la Sala Mare, și este cadoul ideal pentru a experimenta o seară magică la teatru. Persoana care folosește Gift Card-ul poate accesa codul QR de pe verso-ul acestuia pentru a fi direcționată către regulamentul și instrucțiunile de folosire, iar cu codul unic inscripționat pe el, poate emite două bilete la Sala Mare, la orice spectacol al Trupei Iosif Vulcan, cu excepția celor cu titlu de premieră.

Spectatorii pot opta pentru emiterea biletelor online, de pe www.eventim.ro (accesând acest link către programul de spectacole care intră în promoție, caz în care vor plăti o taxă de procesare de 2.02 lei pentru fiecare bilet emis) sau de la agenția de bilete, în mod gratuit.

Perioada de valabilitate a Gift Card-urilor este între 1 octombrie 2023 - 31 decembrie 2023.

Mai multe informații privind Gift Card-ul se găsesc pe: https://www.teatrulreginamaria.ro/ro/gift-card

Student Pass / Senior Pass - 60 lei

TRM Student Pass și TRM Senior Pass le oferă elevilor, studenților și pensionarilor posibilitatea să participe la oricare dintre spectacolele Trupei Iosif Vulcan la Sala Mare, cu excepția premierelor. Fiecare Pass poate fi folosit pentru emiterea unui număr total de trei bilete, care pot fi la același spectacol sau fiecare la un spectacol diferit. Pentru elevi și studenți, există o gamă variată de Pass-uri TRM, disponibile în cinci versiuni distincte, fiecare însoțită de o imagine unică. Cei interesați sunt invitați să le colecționeze, pentru a se bucura de o experiență teatrală bogată și diversificată.

Pass-urile pot fi achiziționate de la agenția teatrului pe baza carnetului de elev/student sau al cuponului de pensie. Perioada de valabilitate a Pass-urilor este 1 octombrie 2023 - 30 iunie 2024.

Informații suplimentare privind TRM Student Pass se pot obține pe: https://www.teatrulreginamaria.ro/ro/student-pass, iar privind TRM Senior Pass, pe: https://www.teatrulreginamaria.ro/ro/senior-pass

La începutul anului viitor, Teatrul Regina Maria va dezvălui noi promoții și abonamente menite să răsplătească loialitatea spectatorilor săi fideli, dar și să-i cucerească iremediabil pe cei care până acum s-au apropiat cu timiditate de lumea fascinantă a scenei.