Ultima zi lucrătoare a săptămânii trecute a fost cu siguranță una memorabilă pentru fanii formației Celelalte Cuvinte. Asta pentru că vineri, de la ora 19.00, aceștia au fost răsfățați cu un concert aniversar de către trupa favorită.

 

Aflat aproape la jumătate, Târgul de Crăciun din Oradea a găzduit vineri un concert extraordinar al orădenilor de la Celelalte Cuvinte, cea mai de succes trupă rock a municipiului. Iubitorii formației au aplaudat pe tot parcursul concertului, creând o atmosferă aparte.    

„În ciuda frigului de afară a fost o comunicare sufletească aparte. Mulțumiri tuturor oradenilor!”, a postat imediat după concert, liderul trupei, Călin Pop, pe pagina oficială de facebook.

Sâmbătă, de la aceeași oră, au urcat pe scenă britanicii de la Gospel Touch Choir, iar duminică, de la 19.00, Blue Noise, cu un concert a cappella.

În 20 decembrie, pe scena din Piața Unirii va urca Ansamblul Artistic Profesionist Crișana pentru un concert de colinde, iar în 22 decembrie Florin Ștefan. Seara de Revelion va fi serbată cu Alessia Gerardi & Fracassoni (IT) și cu un spectacol fabulos de artificii.