Până în data de 21 septembrie orădenii pot admira şi achiziţiona lucrări semnate de Horaţiu Mălăele şi expuse la Muzeul Ţării Crişurilor. De asemenea, cei interesaţi pot achiziţiona volumele lansate de artist la Oradea.

La aproape o săptămână de când Horaţiu Mălăele a prezentat un show complet la Muzeul Ţării Crişurilor Oradea, care a cuprins un vernisaj de expoziţie, lansare de carte şi spectacolul Sunt un orb, instituţia invită orădenii care nu au mai prins bilete la eveniment să admire lucrările artistului.

„Sala de conferințe a Muzeului Țării Crișurilor a răsunat de bucurie, emoție și iubire! Maestrul Mălăele a purtat audiența pe culmile veseliei prin momentele comice geniale și în abisul emoției prin poeziile despre părinți”, aşa cum au descris organizatorii atmosfera.

„Spectacolul Sunt un orb încă produce bucurie celor care au fost prezenți în sală. Bucuria de moment a revederii marelui artist poate fi transformată într-una de lungă durată prin achiziționarea lucrărilor semnate de acesta, disponibile în expoziția temporară de la Muzeul Țării Crișurilor - Complex Muzeal”, transmit reprezentanţii instituţiei,

„De la portrete dintr-o singură linie până la nuduri atent construite, lucrările prezente în expoziţie ascund în esenţa lor simboluri dintre cele mai profund umane. Rafinate şi de o simplitate aproape suavă, lucrările surprind același farmec etern al frumuseţii feminine.

Farmecul etern al frumuseții feminine, dar și al vieții a dus la crearea celor trei cărţi a căror lansare a avut loc în cadrul evenimentului spectacol „One man show”: Tehomir, O poveste cam ciudată și alte două povestiri și Poezii și vorbe-n vânt”, aşa cum transmite curatoarea evenimentului, Adina Renţea. Și aceste volume sunt disponibile la vânzare, până în data de 21 septembrie.