Ansamblul Artistic Profesionist „Crișana” al Teatrului Regina Maria vă invită vineri, 12 noiembrie, de la ora 18:00, la Sala Mare să vă bucurați de un spectacol folcloric tematic: „Armonii de toamnă”.

Îndrăgiții artiști ai Ansamblului Artistic Profesionis Crişana invită orădenii la un spectacol de neuitat. Otilia Haragoș Seghedi, Petrică Popa, Leontin Ciucur, Stângaciu, orchestra și corpul de dans vor prezenta momente folclorice care îmbină armonios muzica și dansul popular, pornind de la cele două trăsături caracteristice toamnei: jocul și voia bună care adună oamenii împreună în perioada culesului, dar și melancolia serilor lungi și răcoroase, care invită la cugetare adâncă și visare.

Invitații speciali ai evenimentului sunt soliștii clujeni de muzică populară Valeria și Traian Ilea, care formează un cuplu frumos atât pe scenă, cât și în viața personală. Cântă împreună încă din 1999, timp în care au reușit să se remarce în întrega lume, fiind cunoscuți în special pentru celebra melodie „Pușca și cureaua lată”.

Biletele s-au pus deja în vânzare la agenția teatrului, deschisă de marți până vineri între orele 10:00 și 14:00 sau cu o oră înainte de spectacol, și online pe Eventim.ro.

Conform noilor reglementări în vigoare, accesul în sălile de spectacole este persmis doar pentru persoanele vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă o adeverință ce atestă că se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 și minorii sub 12 ani. Purtarea măștii de protecție este obligatorie pe toată durata evenimentului (de la intrarea în foaier, până la părăsirea clădirii).