Clubul orădean Mana Dance Academy a participat, recent, în studiourile de balet ale Liceului de Coregrafie şi Artă Dramatică „Octavian Stroia” Cluj-Napoca, la concursul regional de dans „Primăvara micilor artişti”.

 

La această sărbătoare a dansului s-au întâlnit, sub semnul primăverii şi al pasiunii pentru artă, copii din judeţele Cluj, Bistriţa, Bihor şi Sălaj. Variaţii clasice, fragmente din balete celebre, dansuri contemporane şi de caracter au încântat juriul şi spectatorii. Micii artişti au fost răsplătiţi cu workshopuri de dans clasic şi contemporan, premii, menţiuni şi dulciuri.

Coregrafia „5 seconds” (la care au muncit cu pasiune si dăruire fetele de la Mana Dance Academy - Teodora Oegar, Andreea Rusz, Iulia Ciucioiu, Raluca Strava, Elena Pantea, Tea Romocea, Iarina Tuleu, Miruna Tuleu, Briana Berbenti, Giulia Avram, Miruna Bezi, alături de antrenoarele lor, Mana Rădoi și Cristina Magui), a obținut premiul 1 la secțiunea grup - dans contemporan.

„Le felicit din suflet pe fete, pentru munca și dăruirea cu care au muncit la această coregrafie de contemporan modern, cu atât mai mult cu cât munca lor a fost răsplătită cu premiul cel mare la Concursul de dans „Primăvara micilor artiști”, organizat de Liceul de Coregrafie și Artă Dramatică din Cluj-Napoca”, ne-a declarat Mana Rădoi.