Trupa Iosif Vulcan încheie anul cu două noi premiere care vor avea loc în luna decembrie, la Sala Transilvania şi la Sala Mare. Este vorba despre spectacolele Ultimii, de Mimi Brănescu, în regia Denisei Irina Vlad, şi Colivia Nebunelor, de Jean Poiret, în regia lui Daniel Vulcu.

Premiera spectacolului Ultimii, de Mimi Brănescu, regia Denisa Irina Vlad va avea loc în data de 3 decembrie, şi 4 decembrie, la Sala Transilvania, de la ora 19.00, spectacolul nefiind recomandat copiilor cu vârste mai mici de 18 ani.

Marți, 13 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Arcadia (+16) se joacă spectacolul LUX, text, regie şi concept scenografic Gabriel Sandu. Lux se va juca la Sala Arcadia şi în data de 18 decembrie, de la ora 19.00.

Vineri, 16 decembrie, de la ora 19.00, la  Sala Mare a Teatrului Regina Maria va avea loc premiera spectacolului Colivia Nebunelor, de Jean Poiret, regia: Daniel Vulcu, spectacol recomandat celor cu vârste de peste 16 ani.

Luni, 19 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Transilvania se joacă Fiul (+14), de Florian Zeller, regia: Bobi Pricop. Marți, 20 decembrie, de la ora 19.00 - Sala Mare se joacă Colivia Nebunelor de Jean Poiret, în regia lui Daniel Vulcu.

Miercuri, 21 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Transilvania se joacă Până când moartea ne va despărţi  (Liselotte și luna mai), de Pozsgai Zsolt, regia: Daniel Vulcu

Joi, 22 decembrie, de la ora 19.00, la Sala Arcadia se joacă Gâlcevile din Chioggia, de Carlo Goldoni, regia: Șerban Borda. Biletele pot fi achiziţionate online, pe eventim.ro, sau cu o oră înainte de spectacol.