Galeria Euro Foto Art va găzdui sâmbătă, 19 noiembrie, ora 16.00, vernisajul unei noi expoziţii de fotografie. De această dată, artistul invitat este Kerekes István, din Mosonmagyaróvár.

După succesul de care s-au bucurat expozițiile de artă fotografică organizate în acest an de către Asociația Internațională Euro Foto Art (AIEFA) cu lucrările unor artiști fotografi din India, România, Turcia, Ucraina și Ungaria, de această dată, pe simezele celei mai longevive galerii permanente de artă fotografică din România vor fi instalate 72 de fotografii monocolor și color de o ținută artistică fără precedent, realizate de către unul din cei mai mari artiști fotografi ai lumii.

Expoziția de artă fotografică organizată în parteneriat cu Muzeul Țării Crișurilor, prin secția Muzeul Orașului Oradea, și cu sprijinul Summit Agro România,  este alcătuită din lucrările reputatului artist fotograf Kerekes István EFIAP/ d3 din Mosonmagyaróvár (HU).  Artistul fotograf expozant este posesorul a peste 3.000 de premii și medalii naționale și internaționale. Subiectele sale preferate sunt socio-fotografia și portretele. În vara anului 2018 a primit de la FIAP cea mai înaltă distincție, Artist Excelent de diamant, gradul 3. În perioada în care a preluat distincția, în lume existau doar cinci artiști fotografi cu asemenea distincție, el fiind cel mai tânăr dintre ei! Tot în anul 2018 a fost distins cu Meritul de Stat Crucea de Aur a Ungariei. Cea mai cunoscută și cea mai premiată fotografie portret poartă titlul Yelena, cu care până în prezent a obținut 600 de premii internaționale în 58 de țări. În baza datelor FIAP acest rezultat este un record mondial. Creațiile sale pot fi admirate pe site-ul personal: www.kerekesistvan.com