Orădenii pasionaţi de teatru sunt invitaţi la primul spectacol monodramă care o are în prim plan pe actriţa Anda Tămăşanu. Tragedie pentru o singură voce” este un spectacol concert după romanul Confidenţe Fictive de Nina Cassian şi face parte din proiectul de cercetare teatrală dedicate problematicii adolescentului virtual.

 

„Tragedie pentru o singură voce” este un spectacol „concert" în interpretarea actriței Anda Tămășanu, după romanul Confidențe Fictive de Nina Cassian. Spectacolul radiografiază un inevitabil destin al unui personaj care ne conduce delicat în autopsia unei tragedii trăite, ...într-o lume reală, prin intermediul cuvintelor și vocii performerului, o voce dezorientată, un strigăt, care traversează sentimentele și trăirile spectatorului.

Scenariul, regia, scenografia şi aranjamentul scenic vor fi realizate de către Sebastian Bărbălan, în timp ce luminile de către Papp Peter.

Acest proiect artistic al cunoscutei actriţe orădene este realizat în colaborare cu Asociaţia de Teatru.Experimental.Clandestin şi a fost posibil graţie finanţării obţinute din partea Consiliului Judeţean Bihor, prin Direcţia de Dezvoltare şi Implementare proiecte şi Direcţia Social - Comunitară. Producţia artistică face parte din proiectul MetaDRAMA - problematica adolescentului virtual, din cadrul Programului de Cercetare a Dramaturgiei Directe Amplificate al asociaţiei.

Premiera va avea loc pe data de 23 septembrie, de la ora 21.00 pe scena Teatrului de Vară al Cetăţii Oradea. Pentru a face rezevări şi pentru a obţine informaţii suplimentare se pot apela numerele de telefon: 0757/365.146, sau 0743/183.717.