Propunerile „Tipografiei de idei” din această săptămână sunt dedicate copilăriei și debutează miercuri, 9 august, de la ora 10.00, cu un spectacol de teatru și magie.

Spectacolul pentru copii „Alice în Țara Minunilor” este o coproducție Les Chobeaux și Panda Show și va avea loc în parcul Muzeului Țării Crișurilor (str. Armatei Române nr.1/A).

În lumea fermecată a poveștilor, aventurile nu cunosc limite, iar tânăra curajoasă Alice și loialul său prieten, Pălarierul, nu fac excepție. În căutarea unui prieten comun prețios, nimeni altul decât Mickey Mouse, cei doi se angajează într-o călătorie plină de surprize și provocări, alături de copiii prezenți la spectacol. Cu inima plină de hotărâre, dar și cu o doză generoasă de curiozitate, Alice și Pălarierul se lansează într-o misiune pentru a-l găsi pe Mickey, pe care Regina cea Rea l-a răpit cu dorința de a subjuga întreaga lume a distracției.

Fiind un spectacol interactiv, cu elemente de magie, copiii vor ajuta personajele să salveze vacanța, se vor distra, vor dansa și se vor juca împreună cu aceștia.

Evenimentul face parte din proiectul cultural estival „Tipografia de idei” | #hailamuzeu, fiind implementat în cadrul Programului Interreg România-Ungaria ROHU446 și finanțat de Uniunea Europeană, prin Fondul European de Dezvoltare Regională și cofinanțat de statele partenere în program, România și Ungaria.

Intrarea este gratuită!