În luna martie, Teatrul Regina Maria vine în întâmpinarea publicului cu filmări integrale ale spectacolelor care fac parte din repertoriul stagiunilor trecute. Primul astfel de spectacol, A douăsprezecea noapte, a fost transmis pe facebook-ul teatrului joi, 19 martie, fiind votat ca favorit de către spectatori.

În această perioadă delicată, în care majoritatea bihorenilor își petrec timpul acasă, pe pagina de Facebook a Teatrului Regina Maria vor fi postate filmări integrale ale spectacolelor care fac parte din repertoriul stagiunilor trecute, alături de momente emoționante de poezie și informații despre istoria teatrului din Oradea.
Astfel, pagina de socializare a instituției prezintă deja momente lirice emoționante, prin recitaluri ale actorilor Trupei Iosif Vulcan, iar joi, 19 martie, la ora 19.00, a avut loc prima transmisiune integrală a unui spectacol de teatru. Este vorba despre spectacolul A douăsprezecea noapte, de William Shakespeare, în regia lui Alexandru Mâzgăreanu, o producție pe care publicul a ales-o, prin intermediul votului online.
Programul spectacolelor transmise de Teatrul Regina Maria va continua, după cum urmează: marți, 24 martie, de la ora 19.00, se va difuza „În curând vine timpul”, de Line Knutzon, în regia lui Radu Afrim. Sâmbătă, 28 martie, va fi difuzat spectacolul „Zbor deasupra unui cuib de cuci”, adaptare de Dale Wasserman (după romanul lui Ken Kesey), în regia artistică a lui Marius Oltean. Sâmbătă, 31 martie, va fi difuzat spectacolul „Cei ce nu uită”, scenariul și regia Gavriil Pinte.
„Pentru a putea urmări în condiții optime video-urile pe care le punem la dispoziția dumneavoastră și pentru a vă asigura că sunteți la curent cu programul de spectacole online, vă sugerăm să bifați următorii pași: Like și/sau follow paginii noastre de Facebook pentru a fi automat invitați să vă înscrieți la sesiunile video inițiate de către TRM, prin notificări directe sau o postare în fluxul Noutăți.
Asigurați-vă că aveți o conexiune de internet calitativă”, transmit reprezentanții teatrului.