În prima lună a anului 2018 Teatrul Regina Maria invită spectatorii mici şi mari să vizioneze atât spectacole de top, care s-au bucurat de succes şi audienţă pe măsură, cât şi spectacole mai noi. Luna ianuarie va aduce şi o nouă premieră: “Jurnalul unui sinucigaş cronic”, scenariul şi regia fiind semnate de Ovidiu Caiţa.

Duminică, 7 ianuarie, copiii sunt aşteptaţi la Sala Arcadia, începând cu ora 11.00, pentru a viziona spectacolul “Trombonel Hoţul Zăpezii”, de Sânziana Popescu, în regia lui Florian Silaghi. Spectacolul a avut premiera la finele lunii decembrie 2017 şi a fost sold out, deşi s-a jucat în Sala Mare a Teatrului Regina Maria. Chiar dacă piesa scrisă special pentru teatrul orădean îl are pe Moş Crăciun în „distribuţie”, spectacolul cu o componentă educativă certă, urmăreşte conştientizarea copiilor cu privire la efectele încălzirii globale, o temă de actualitate în orice perioadă a anului.

Joi, 11 ianuarie, de la ora 19.00, la Sala Mare, se va juca un spectacol-hit al trupei Iosif Vulcan, care nu mai are nevoie de prezentări: „Leonce şi Lena”,  scenariul de Mihai Măniuțiu și Ada Milea, după Georg Büchner, regia Mihai Măniuțiu. Sâmbătă, 13 ianuarie, de la ora 11.00, la Sala Arcadia, se va juca spectacolul „Scufiţa Roşie”, o adaptare după Charles Perrault și Frații Grimm, regia artistică Maria Mierluț. Duminică, 21, ianuarie, de la ora 11.00, la Sala Arcadia, se va juca spectacolul „Frumoasa şi Bestia”, un scenariu de Florian Silaghi după o poveste de Jeanne Marie le Prince de Beaumont, regia artistică: Florian Silaghi. Tot duminică, 21 ianuarie, de la ora 19.00, la Sala Mare, va avea loc premiera spectacolului “Jurnalul unui sinucigaş cronic”, scenariul şi regia artistică de Ovidiu Caiţa. Spectacolul se joacă cu publicul pe scenă, nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 16 ani, iar următoarele reprezentaţii vor avea loc în data de duminică, 28 ianuarie şi joi, 1 februarie, de la ora 19.00, la Sala Mare.

Marţi, 23 ianuarie, de la ora 19.00, la Sala Arcadia, se va juca spectacolul “Baraca” de Aiat Fayez, în regia lui Tudor Lucanu. Sâmbătă, 27 ianuarie, de la ora 11.00, la Sala Arcadia, se va juca “Omuleţ”, de Petri Ionescu, în regia Deliei Gavliţchi. Duminică, 28 ianuarie, de la ora 17.00, la Sala Arcadia, se va juca spectacolul de teatru pentru copii mai mici de 3 ani, “Mic sau Mare”, regia artistică Nagy Viktoria. Marţi, 30 ianuarie, de la ora 19.00, la Sala Mare, se va juca “Domnul Jurdan”, rescriere dramatică de Victor Ioan Frunză după comedia “Burghezul Gentilom” de Jean Baptiste Poquelin Molière și după “Jourdain cel scrântit” de Mihail Bulgakov, Direcția de scenă: Victor Ioan Frunză.

Biletele s-au pus în vânzare la Agenţia de Bilete a Teatrului de marți până vineri în intervalul orar 10.00-19.00, iar în weekend între orele 10.00-13.00. Puteţi achiziţiona bilete şi cu o oră înainte de spectacol sau online pe www.biletmaster.ro. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete, se poate apela numărul de telefon: 0372/368475.