Odată cu începerea stagiunii de vară, cu spectacole jucate la Sala Mare, Sala Arcadia și Cetatea Oradea, Teatrul Regina Maria dă startul campaniei #TRMtreats, care vine cu numeroase premii și surprize inspirate din spectacole pentru cei prezenți la reprezentațiile programate în perioada 21 august -15 septembrie.

Cu biletele cumpărate la oricare dintre reprezentații, spectatorii se vor putea înscrie în concursurile anunțate pe pagina de Facebook a Teatrului Regina Maria. Primul concurs a avut deja loc - „O cină romantică la Meridian Zero” -, iar după încheierea spectacolului Arta Adulterului, câștigătoarei i s-a înmânat un voucher în valoare de 200 lei pentru o cină la restaurantul Meridian Zero din Cetatea Oradea. De asemenea, pe tot parcursul stagiunii de vară, cu biletele achiziționate la oricare dintre spectacolele din Cetatea Oradea, spectatorii vor avea 10% discount pentru orice consumație la Restaurantul Meridian Zero.

Spectatorii care vor avea bilete la Genul Acuzativ (27 august, ora 20.00 - Cetatea Oradea) vor putea câștiga unul dintre cele cinci pachete #OradeaCuDrag oferite de către Visit Oradea, cu îndemnul de a accepta provocarea „Fii turist în propriul oraș”. De asemenea, tot cinci pachete sunt rezervate și spectatorilor care se vor înscrie la concursul „O vizită la muzeu” cu biletele achiziționate la spectacolul Vinegar Tom (7 septembrie, ora 19.00 - Sala Mare).

La reprezentațiile Iubeşti? Plăteşti! (28 august și 9 septembrie, ora 20.00 - Cetatea Oradea), câștigătorii concursurilor lansate pe pagina de Facebook a Teatrului Regina Maria - „True love and books” -, vor primi câte un pachet de cărți despre comunicare și relații oferit de Librăria Humanitas Oradea. De asemenea, persoanele care achiziționează un bilet la unul din spectacolele teatrului și îl prezintă în Librăria Humanitas în termen de 7 zile de la achiziție, au 20% reducere la orice titlu din librărie (cu excepția promoțiilor aflate în vigoare în ziua/luna respectivă). Pe lângă pachetul de cărți, câștigătorii concursurilor vor beneficia și de o ședință gratuită de educație financiară oferită de către un consultant financiar autorizat.

În 31 august, după încheierea spectacolului ...Escu la Sala Mare, spectatorii sunt invitați să pășească în atmosfera anilor `30. În foaierul Teatrului Regina Maria va fi amenajat un photo corner tematic, „Back to 30s cu TRM”, unde spectatorii vor putea să-și facă fotografii într-un decor specific perioadei. Provocarea lansată este ca îmbrăcămintea pe care o veți avea în seara spectacolului să fie inspirată de moda anilor `30, să vă fotografiați „în decor” și să postați fotografiile pe Facebook cu #TRMtreats.

Luna septembrie cotinuă cu alte surprize pentru orădenii cu care ne vom întâlni la spectacole. Două persoane dintre cele înscrise la concursul online „Privește spectacolul cu alți ochi” și care se află în public la spectacolul Profu de franceză (3 septembrie, ora 20 - Cetatea Oradea) vor câștiga câte o ramă de ochelari și câte o consultație oftalmologică gratuită, oferite de către OptiOne.

Duminică, 4 septembrie, de la ora 20.00, în Cetatea Oradea, lansăm provocarea „Ai curajul să mănânci o savarină?”. Cofetăria Scala oferă mici gustări delicioase spectatorilor după încheierea spectacolului Moştenirea Norocului.

Reprezentația Eva Heyman (14 septembrie, ora 19.00 - Sala Arcadia) se joacă sub simbolul #WeRemember, iar în semn de comemorare, după încheierea spectacolului, în foaierul Sălii Arcadia va avea loc o degustare de vinuri din Israel, printre care și un vin ritualic cu 4% alcool, oferite de Good Israel, unicul importator de vinuri evreiești din România.

De asemenea, două persoane care participă la concursul anunțat pe pagina de Facebook a Teatrului Regina Maria vor primi câte o sticlă de vin oferită de Good Israel și câte două bilete la Sinagoga Istoriei Evreilor din Oradea, unde, în memoria Évei Heyman, s-au expus diverse ediții ale jurnalului pe care l-a scris când se afla în ghetoul din Oradea, cunoscut sub titlul „Am trăit atât de puțin”.

La spectacolul din 15 septembrie, Gâlcevile din Chioggia, care va avea loc la Sala Arcadia de la ora 19.00, câștigătorul concursului „O poveste pescărească” va primi un voucher pentru 4 persoane care-i va asigura o experiență relaxantă la pescuit în Kings Land Ineu.  

Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook a Teatrului Regina Maria, unde vor fi postate mai multe informații despre campania #TRMtreats, dar și concursurile la care vă puteți înscrie.

Bilete pentru evenimentele puse în vânzare se pot achiziționa de la agenția teatrului, deschisă de marți până vineri între orele 10.00-14.00, online de pe Eventim.ro sau cu o oră înainte de spectacol.