Un show magic, de asta au avut parte spectatorii mici și mari, sâmbătă, în Amfiteatrul din Cetatea Oradea, cu prilejul primului spectacol în aer liber al Trupei Arcadia.

Timp de aproximativ o oră, doi dintre cei mai iubiți actori orădeni, Șerban Borda și Igor Lungu, i-au invitat pe copii, părinți și bunici să intre într-o lume magică, o lume în care orice vis poate deveni realitate.

„Magic Show”, primul spectacol în aer liber al Trupei Arcadia, s-a dovedit a fi un eveniment plin de culoare și haz, o producție unică de iluzionism și divertisment cu baloane, truc cu numere sau cărţi de joc, precum și învăţarea formulei magice care este triada protectoare: mască, spălat, distanțare.

La final, Şerban Borda, directorul artistic al Trupei Arcadia, a anunțat că spectacolele vor continua toată vara în Cetate, acestea urmând să se joace atât în Amfiteatrul din Cetate, cât şi pe scena care va fi montată în curtea interioară a Cetăţii.

Așadar, spectatorii mari și mici sunt așteptați și marți, 9 iunie, joi, 11 iunie și sâmbătă, 13 iunie, în Amfiteatrul din Cetatea Oradea, de la orele 11.00, pentru a viziona spectacolul “Povești Populare Rusești”. Ideea și regia acestui spectacol îi aparțin actorului Igor Lungu care, alături de actrița Zentania Lupșe, va introduce publicul în atmosfera specifică lumii rusești, prin celebrele povești „Gogoașa”, „Ridichea uriașă”, „Vulpea și corbul”, „Cocorul și vulpea”, „Căsuța iepurașului”. Biletele se vor vinde doar la fața locului, începând cu ora 10.00.

Din cauza condițiilor actuale, pentru maxima siguranță a spectatorilor și pentru o mai bună desfășurare a evenimentului, publicul este rugat să ia în calcul câteva reguli: înainte de a ajunge la masa organizatorilor, spectatorilor li se va lua temperatura, prin termoscanare; după achiziționarea biletelor, publicul va fi condus de către organizatori în interiorul amfiteatrului, și direcționat spre locurile marcate regulamentar, în vederea respectării distanței obligatorii de doi metri; spațiul în care se va desfășura evenimentul, va fi delimitat, iar locurile se vor ocupa în ordinea sosirii.

„Pentru o bună organizare și pentru evita aglomerația, accesul în amfiteatru va fi posibil doar în intervalul orar 10.00-10.45. Numărul de locuri disponibile este limitat la 70 de persoane. Spectatorii mici și mari sunt rugați să poarte mască pe durata spectacolului”, anunță Andreea Costea, consultant artistic al Teatrului Arcadia.