Uniunea Artiștilor Plastici din România, Filiala Oradea, organizează expoziția personală de pictură, „Conjurația erorilor”, semnată de artistul Tudor Frâncu.

Evenimentul va avea loc la Galerii de Artă - Reperaj. Cetate Oradea, sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 18.00. Curator - David Aron Indig.

,,După cinci ani de la ultima expoziție din Oradea, artistul Frâncu Tudor ne surprinde cu următoarea expoziție personală cuprizătoare. Un cumul din lucrările vechi cu o serie nouă de lucrări provocatoare ne așteaptă pe 14 septembrie, la Galerii de Artă – Reperaj, cu prezentarea și performanța muzicală a curatorului David Aron-Indig”, transmit organizatorii evenimentului.

„Expoziția se prezintă ca un sondaj de răspunsuri și reacții la timpurile pe care le-am trăit, precum și metafore artistice ce dezvăluie mai mult din perspectiva artistului. Consider că Frâncu Tudor este unul din cei mai diligenți și implicați artiști locali, unul din cei ce nu se mulțumește doar cu un concept bun, dar care precum artiștii de odinioară pune preț pe realizarea propriu-zisă”, menționează curatorul David Aron Indig.