Tudor Gheorghe va urca pe scena Sălii Palatului din Bucureşti în luna martie pentru a prezenta cel mai recent concert al său: Femeia. Artistul va porni apoi într-un turneu naţional care include şi Oradea.

 

Astfel, în data de 8 aprilie, de la ora 19.00, la Teatrul Regina Maria din Oradea, va avea loc concertul Femeia. Spectacolul îşi bazează tematica pe cultura poetică autohtonă din cadrul căreia au fost atent selecţionate versuri care omagiază eternul feminin. Astfel, concertul aduce o odă inestimabilă femeilor, însă constituie, în acelaşi timp, şi un instrument moralizator pentru bărbaţi. Untonul ferm, dar amical, caracteristic maestrului Tudor Gheorghe, îi va ajuta pe spectatori să descopere secretul iubirii femeii.

Acompaniamentul spectacolului va fi asigurat de Grupul vocal Concertino şi de orchestra cu acelaşi nume, din Chişinău. Spectacolul se va desfăşura sub bagheta dirijorului şi orchestratorului Marius Hristescu.

Organizatorii avertizează că accesul în sala de spectacol este permis până la ora 19.10. După începerea spectacolului locurile nu mai sunt valabile. Accesul nu este permis copiilor sub 7 ani, iar copiii cu vârste mai mari de 7 ani vor plăti bilet întreg. Contravaloarea biletelor se returnează exclusiv în cazul în care spectacolul a fost amânat sau anulat de către organizatori.

Biletele au fost puse în vânzare la Agenţia Teatrului Regina Maria, deschisă de marți până vineri, în intervalul orar 12.00 – 18.00, şi sâmbăta, între orele 10.00 – 13.00. Pentru informaţii suplimentare şi rezervări de bilete, puteţi să sunaţi la numărul de telefon: 0372/368.475.