Campania Ziua Copiilor Bihoreni, inițiată de Teatrul Arcadia, a luat sfârșit. Părinții nu mai pot înscrie, din această săptămână, videoclipuri reprezentative pentru talentul celor mici. Orădenii sunt invitați zilnic pe pagina de socializare a teatrului Arcadia, pentru a-și vota favoriții, în săptămâna 18-24 mai.

Încă din data de 26 martie, în fiecare zi de joi a săptămânii, pe pagina de socializare a Teatrului Arcadia au fost prezentați copii talentați din județul Bihor. Scopul campaniei Ziua Copiilor Bihoreni a fost acela de a ajuta copiii să se simtă în centrul atenției și de a-i motiva să-și dezvolte talentele în timpul perioadei de izolare forțată la domiciliu. Concursul a fost adresat copiilor cu vârste mai mici de 13 ani. Au răspuns invitației teatrului: Alexandru Vlad Petruț, Anastasia Feher, Antonia Corchiș, Darius Tomescu, Andrei Tofan, Teodora Giorgiana Bulzan și Elisa Maria Iacob Ifrim.

Așa cum teatrul a anunțat de la începutul campaniei, copiii ale căror videoclipuri vor primi cele mai multe aprecieri din partea publicului vor fi răsplătiți cu premii. Astfel, premiul I constă în invitații pentru două persoane (copil și părinte, respectiv trei persoane dacă sunt frați între câștigători) la oricare 5 spectacole ale trupei Arcadia, le alegere. Locul al doilea va fi răsplătit cu invitații la trei spectacole, iar locul al treilea cu invitații la două spectacole.

Aprecierea publicului, pentru a nu lăsa loc de interpretări, este contorizată prin numărul de like-uri primit la fiecare videoclip. La finalul campaniei, în săptămâna 18-25 mai, în fiecare zi, de la ora 11.00, publicul va revedea prestația unuia dintre copiii înscriși. Numărul de voturi obținut de fiecare participant în această săptămână, se va adăuga la numărul de voturi deja existent.  În cursul săptămânii viitoare, Teatrul Arcadia va anunța cei trei câștigători.