Teatrul Regina Maria a lansat un teaser al programului lunii decembrie, anunțând deja trei dintre spectacolele pe care orădenii le vor putea viziona înainte ca orașul să primească straie de sărbătoare și să intre în sezonul colindelor.

Astfel, spectacolele „Profu` de franceză”, adaptare de Matei Mircioane după Tudor Mușatescu, regia: Dan Mirea, „Regele Cerb”, după Carlo Gozzi, regia: Alexandru Colpacci și „În plină glorie!”, de Peter Quilter, regia: Cristian Ioan, au fost puse în vânzare la Agenția de bilete a Teatrului și pe www.biletmaster.ro încă de la începutul lunii noiembrie. Pentru a-i include și pe micii spectatori în acest itinerar cultural, s-a adăugat un spectacol special pentru ei: „Vrăjitorul din Oz”, un scenariu de Dan Mirea, regia: Dan Mirea. Spectacolul Vrăjitorul din Oz se va juca la Sala Mare, în data de 2 decembrie, de la ora 11.00. În consecinţă, spectacolul Profu` de franceză, iniţial programat la 11.00, se va juca în 2 decembrie, tot la Sala Mare, dar de la ora 19.00.

„Îi invităm pe spectatori, indiferent de rang și vârstă, să pășească plini de curaj în Sala Mare a teatrului, pentru a lua parte la spectacolul „Profu` de franceză” care, prin adaptarea textului realizat de Matei Mircioane și prin viziunea regizorală a lui Dan Mirea, a dobândit un caracter actual. Atât evenimentele în sine, cât și modul în care acestea sunt puse în scenă, îmbracă spectacolul într-o mantie a universalității. Producţia este accesibilă spectactorilor care, indiferent de vârstă, vor reuși cu ușurință să se identifice sau să empatizeze cu oricare dintre personaje”, transmite instituţia.

Biletele pot fi achiziţionate de la agenţia teatrului, de marți până vineri, în intervalul orar 10:00 - 19:00, iar sâmbăta şi duminica între orele 10:00-13:00. Se pot achiziţiona bilete şi cu o oră înainte spectacol, sau online pe www.biletmaster.ro.