Ultimele spectacole ale stagiunii actuale se joacă în aer liber, şi în săli, la Teatrul Regina Maria. Iubeşti? Plăteşti!, regia Denisa Irina Vlad, a fost prima producţie prezentată în aer liber şi s-a bucurat de succes, spectacolul fiind Sold Out, cu 150 de bilete vândute.

Cel de-al doilea spectacol care s-a bucurat de public numeros a fost Genul Acuzativ, text şi regie Mimi Brănescu, care s-a jucat tot în Cetatea Oradea, joi, 16 iunie.

Iar astăzi, de la ora 20.00, se va juca Profu de franceză, adaptare de Matei Mircioane după Tudor Mușatescu, regia Dan Mirea.

În data de 19 iunie, trupa Iosif Vulcan va fi prezentă la Festivalul Internaţional de Teatru Turda, cu spectacolul Tartuffe, de Molière, adaptarea şi regia Vlad Trifaş. Spectacolul se va juca şi în Oradea, în data de 22 iunie, de la ora 19.00, la Sala Mare.

Vineri, 1 iulie, de la ora 19.00, la Sala Arcadia se va juca Gâlcevile din Chioggia, de Carlo Goldoni, regia Şerban Borda.

Ultimele reprezentanţii pentru copii ale stagiunii se joacă la Sala Arcadia. Duminică, 19 iunie, de la ora 11.00, se va juca Apolodor, pinguinul călător (+5 ani), de Gellu Naum, coordonarea artistică Sebastian Lupu. Sâmbătă, 25 iunie, de la ora 11.00, la Sala Arcadia, se va juca Omuleţ, de Petro Ionescu, în regia Deliei Gavliţchi, un spectacol care, de asemenea, se adresează copiilor mici, cu vârste de peste 2 ani. Duminică, 3 iulie, de la ora 11.00, se va juca Pinocchio, adaptare de Carlo Collodi, regia Adela Moldovan. Duminică, 9 iulie, de la ora 11.00, la Sala Arcadia, se joacă Hansel şi Gretel, adaptare după Frații Grimm, regia: Szőke Kavinszki András.

Biletele pot fi achiziţionate online, de pe eventim.ro, sau cu o oră înainte de spectacol.