Librăria Compas situată pe strada Republicii din Oradea găzduieşte joi, 30 mai, cu începere de la ora 17.00, lansarea cărţii „Aventurile lui Agrafă şi Creion”, autorul fiind Andrei Popovici, un elev în vârstă de 13 ani.

Andrei este elev în clasa a VII-a la Școala Gimnazială „Dacia”. Pasionat de lectură, Andrei a inițiat în urmă cu doi ani un demers nobil prin care și-a propus să umple cu cele mai frumoase povești, rafturile bibliotecilor din mediul rural. În cele două ediții ale „Provocării lui Andrei - Donează o Carte!”, cu ajutorul comunității, Andrei a reușit să adune peste 1.800 de volume, care au adus bucurie copiilor din mediul rural. Acum, Andrei vă invită să descoperiți misterele ascunse între paginile cărți sale. 

„Cu emoție și bucurie, vă invit să vă alăturați mie pentru a sărbători lansarea romanului meu de debut, «Aventurile lui Agrafă și Creion». Împreună, vom pătrunde în lumea misterelor și aventurilor alături de eroii noștri, Agrafă și Creion, și vom descoperi întâmplări fascinante și amuzante”, a transmis Andrei Popovici. Romanul „Aventurile lui Agrafă și Creion" este o călătorie captivantă în universul Rechizitozei, unde umorul și aventura se împletesc într-o poveste plină de suspans și acțiune. Evenimentul va include prezentarea autorului și a cărții, lectură dramatică a unor pasaje din roman, sesiune de întrebări și răspunsuri, sesiune de autografe cu autorul.