Galeria Ștefan Vilidár a găzduit miercuri, 31 august, vernisajul expoziției artistului fotograf Cătălin Vezetiu, din Râmnicu Vâlcea.

Evenimentul a fost deschis de artistul fotograf Ștefan Tóth István, care a mulțumit artistului fotograf expozant pentru faptul că a făcut un drum de sute de kilometri pentru a participa personal la eveniment. „Cătălin Vezetiu a demonstrat faptul că, dacă există voință, poți realiza lucruri deosebite! A demonstrat acest lucru și după accidentul suferit în munți, care, deşi îl obligă să se deplaseze folosind cârje, nu-l opreşte din a realiza fotografii excepţionale”, a spus Ştefan Toth.
Artistul fotograf expozant a mulțumit organizatorilor pentru invitația făcută.

„Sunt onorat să particip personal la acest vernisaj care are loc în Palatul Princiar al Cetății medievale Oradea, într-o ambianță excepțională. Am rămas plăcut suprins de printurile de excepție realizate și le mulțumesc celor de la Duran`s Oradea pentru acest minunat cadou oferit. Fotografiile expuse, realizate din adâncul sufletului meu, arată minunat pe simeze. După cum arată și genericul expoziției, în această colecție am cuprins pe lângă peisaje și astrofotografii, care prezintă o lume mai puțin văzută de către public. În concluzie mă bucur că am avut parte numai de surprize plăcute în acest minunat oraș”, a subliniat în discursul său Cătălin Vezetiu. În încheiere președintele AIEFA i-a înmânat artistului fotograf Certificatul de patronaj numărul 029/2022.
Momentele muzicale ale vernisajului au fost susținute de către reprezentantul Grupului Duo Sole Fide, artistul Thurzó Sándor József, care a interpretat la violă mai multe piese din repertoriul românesc.
Noua expoziție va rămâne la dispoziția publicului vizitator până în data de 16 septembrie.