Actriţa Cristina Constantinescu va prezenta la Sala Arcadia spectacolul Cehov nu crede în lacrimi luni, 31 octombrie, de la ora 19.00. Spectacolul care s-a jucat o verme pe scena Teatrului Nottara, este alcătuit din câteva bine cunoscute monologuri ale dramaturgului rus.

Cristina Constantinescu, protagonista acestui spectacol, este o tânără actriță din București care, împreună cu tatăl ei, actorul Teatrului Odeon din București, Mircea Constantinescu, au gândit acest spectacol, cuprinzând în el şi comentariile autorului.

„Spectatorii mai... vârstnici din Oradea știu cine este Mircea Constantinescu, cei tineri, mai puțin. El a debutat la teatrul din Oradea în anul 1975. Au venit atunci patru tineri talentați de la clasele Sandei Manu (Mircea și Mariana Neagu )și de la clasa Octavian Cotescu (Radu Vaida și Ileana Iurciuc ). Au debutat spectaculos în spectacolul „Steaua fără nume”, în regia lui Szombati Gille Otto”, spune criticul de teatru Elisabeta Pop.

„În cei câțiva ani cât a jucat pe scena teatrului orădean, Mircea a interpretat nu puține roluri complexe, cărora le-a dat adâncime și strălucire, un parcurs elegant prin dramaturgia românească și universală, soldat cu premii de interpretare. A fost mereu și un excelent recitator de poezie, nelipsit din Spectacolele de poezie din acei ani. Recitalul său Strângând a vremii trudă într-un ceas a fost un succes. Așadar, vom avea ocazia, în seara de 31 octombrie, să-i urmărim vreme de un ceas, nu mai mult, pe cei doi actori, tată și fiică, în spectacolul plin de sensibilitate și rafinament: Cehov nu crede în lacrimi”, a mai transmis Elisabeta Pop.

Biletele se pot achiziționa de la agenția teatrului (deschisă marți și joi între orele 12:00-18:00, miercuri și vineri, deschisă între orele 10:00-14:00 și sâmbătă între orele 11:00-13:00), online pe Eventim.ro sau începând cu o oră înainte de spectacol de la Teatrul Arcadia.