Concepte ca story telling şi stil minimalist, în acompaniamentul unor instrumente care asigură live performance, sunt câteva dintre ingredientele care stau la baza spectacolului Micul Prinţ - un spectacol pentru oameni mari.

O producţie independentă care s-a bucurat de succes în cele mai importante oraşe din România, Micul Prinţ în varianta propusă de Red Nose Society şi Rotari Enterteinment, cu sprijinul Epson România, se va juca pe scena Filarmonicii de Stat Oradea sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 19.00.

„Ochii sunt orbi. Limpede nu vezi decât cu inima… O montare minimalistă, pentru oameni mari, care aduce la suprafață profunzimile celui mai citit text din literatura universală, într-o atmosferă sinceră și intimă. Decorul, costumele, scenografia sunt construite de cei mai mari creatori ai lumii teatrului, pe numele lor: spectatorii.

Laboratorul de creație: imaginația. Mijloace: cuvântul, muzica și fantezia. Cadrul: scena”, se arată în descrierea spectacolului.
Pentru că, de această dată, publicul nu va admira costume şi decoruri ci va intra în lumea magică a poveştii alături de trei actori şi trei instrumente. Alexandra Penciu, Vlad Gălățianu și Ștefan Ruxanda sunt cei care au misiunea de a purta privitorii pe toate planetele vizitate de Micul Prinț, într-o poveste emoționantă presărată cu personaje comice și situații inedite, toate acompaniate de muzică live.
Durata spectacolului este de o oră, fără pauză. Biletele sunt puse în vânzare şi pot fi achiziţionate pe iabilet.ro.