Varadinum Foto Club Oradea România a avut ocazia să verniseze două expoziții într-o săptămână. Una a avut loc în Croaţia, iar cea de-a doua, în Carei.

Prima expoziţie a avut loc la Zagreb, în Croația, în data de 30 ianuarie, în Galeria Fotoclubului din Zagreb, la invitația președintelui fotoclubului, Hrvoje Mahović, care a prezentat istoria Fotoclubului Zagreb, unul din cele mai vechi fotocluburi din lume (fondat în 1892, care în prezent are 350 membri) și care a apreciat calitatea artistică a fotografiilor, catalogând expoziția ca fiind foarte creativă și diversă. Au fost expuse 68 de fotografii, de la tot atâţia membri ai fotoclubului: portrete, peisaje, fotografii eseu, natură, etnografie. Vernisajul a avut loc în prezența ambasadorului României la Zagreb, Flavius Cosmin Halacescu, și a unui public numeros. De asemenea, la vernisaj a fost prezent Davor Dolenčic, organizatorul Salonului Internațional Panonia Reflections din Slovenia, și Vinko Šebrek, membru de onoare al Fotoclubului din Zagreb. Fotoclubul din Zagreb a răspuns invitației de a veni cu o expoziție de fotografie în Oradea în viitorul apropiat. Delegația Varadinum Foto Club prezentă la Zagreb a fost formată din Adela Rusu, Ovi D.Pop, Roland Pantea și Csendom Ruben.

La invitația prietenului fotoclubului orădean, Bikfalvi Zsolt, vicepreședintele Fotoclubului „Vasile Venig”, din Carei, Varadinum Foto Club din Oradea a vernisat vineri, 2 februarie, expoziția de artă fotografică „We are Varadinum”, la Castelul Karolyi, din Carei. Expoziția va rămâne la dispoziția publicului timp de două săptămâni, după care va merge la Satu Mare.