Fashion stylistul Marius Molan vine în fața orădenilor cu un nou proiect, intitulat „Oradea Revolving The Beautiful” – O.R.B., care include mai multe concepte, printre care Miss&Mister Oradea/Bihor 2018, cu desemnarea reprezentanților orașului Oradea și a județului Bihor la Finala Miss&Mister Transilvania 2018 în an de centenar. Evenimentul va avea loc vineri, 15 iunie 2018, de la ora 19.00, la Teatrul Regina Maria.

O.R.B. - Oradea Revolving The Beautiful - este noul proiect fashion semnat Marius Molan, care include mai multe concepte: Miss&Mister Oradea/Bihor 2018, prezentări de modă extraconcurs și momente artistice inedite demne de o finală Eurovision.

În cadrul galei, vor fi desemnați reprezentanții pentru finala concursului Miss și Mister Transilvania. Pentru titlurile de Miss Oradea şi Miss Bihor vor concura 14 tinere, iar pentru titlurile de Mister Oradea şi Mister Bihor, opt tineri. Krisztina Feneşi, actuala Miss Oradea, recent câștigatoare a titlului Miss Nation Hungary, va transmite diadema celei care va deveni noua imagine a orașului Oradea pe partea de frumusețe feminină.

„Evenimentul este integrat într-un proiect, O.R.B., pe care l-am conceput după întoarcerea în orașul meu natal, după participarea mea la cele mai importante festivaluri de modă din țară și din străinătate. Încerc cu acest eveniment să aduc un tribut tuturor celor care au făcut ceva pentru acest oraș”, a anunțat Marius Molan, joi, în cadrul unei conferințe de presă.

Printre invitații de onoare ai acestei Gale a Frumuseții se numără renumitul designer italian Nicola D’Errico și Anesha Joganah, Miss India Wonderwild, care vor face parte și din juriul concursului Miss&Mister Oradea/Bihor 2018. De asemenea, alături de specialiști din domeniul fashion, din juriu vor mai face parte reprezentanți din domeniul culturii și educației, printre care Elvira Rîmbu, manager interimar al Teatrului Regina Maria din Oradea, și prof. Daniela Sopota, inspector şcolar pentru educaţie permanentă şi activitate educativă formală şi non formală în cadrul ISJ Bihor.

„Mergem pe tipografia concursurilor de frumusețe Miss și Mister Italia”, a precizat Marius Molan.

Momentele artistice ale galei, care se vor intercala probelor și prezentărilor de modă extra concurs, vor fi susținute de către artiști orădeni consacrați: Astrid Muthu, Anita Mihăieș, Jessy Baneş, Vasilica&Alissa Ienei, Alexia Dascălu, Daniela Baciu, Mihai Baneş, George Balogh şi Claudiu Mariş. Evenimentul va fi prezentat de Loredana Corchiş, de la TVR, și se va bucura de participarea actorului Andrian Locovei.

„Cu sprijinul autorităților, anul viitor am putea organiza Oradea Fashion Festival, pentru a pune în valoare orașul. Odată cu dezvoltarea continuă pe plan urbanistic, Oradea are nevoie de stil. Consider că viitorul trebuie să meargă în această direcție: de frumusețe, de atitudine, de educație!”, a conchis Marius Molan.

Evenimentul se va desfășura sub egida Miss Transilvania Fashion și Miss Tv, deținătoarea licențelor autorizate Miss și Mister Oradea Bihor. Biletele s-au pus deja în vânzare la casieria Teatrului Regina Maria, prețul acestora variind între 30 și 60 lei, în funcție de locul solicitat în sală.