După ce toate biletele pentru cele două concerte de Anul Nou s-au epuizat, conducerea Filarmonicii orădene a decis să organizeze un al treilea concert vineri, 8 ianuarie, de la ora 19.00.

„Deoarece toate biletele pentru cele două concerte de Anul Nou, din 6 și 7 ianuarie, s-au epuizat într-un termen foarte scurt, vă aducem la cunoștință că Filarmonica de Stat Oradea organizează un al treilea concert vineri, 8 ianuarie, de la ora 19.00”, anunță Kurucz Tibor, directorul artistic al Filarmonicii de Stat Oradea.

Din program vor face parte valsuri și polci celebre de Johann Strauss Jr. Programul va fi susținut de orchestra Filarmonicii orădene, sub bagheta maestrului Romeo Rîmbu.

Dirijor permanent al Filarmonicii de Stat Oradea, Romeo Rîmbu este și profesor al Facultății de Muzică din cadrul Universității Oradea. Totodată, deţine statutul de membru fondator, director artistic şi dirijor permanent al Noii Orchestre Transilvane, cu sediul la Bistriţa, colectiv format prin selectarea celor mai valoroşi artişti instrumentişti ardeleni. Este doctor în muzică al Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti.