În anul care tocmai s-a încheiat, surorile Lorena și Denisa Ghib au participat la numeroase concursuri organizate în județ și în țară, făcând cinste părinților și profesorilor lor.

 

Cu sprijinul părinților și sub îndrumarea profesorilor lor, surorile Ghib au încheiat un an minunat, cu zeci de spectacole, premii și apariții atât în presa scrisă, cât și pe posturile de televiziune.

Prin intermediul ziarului CRIȘANA, Lorena și Denisa au ținut să aducă mulțumiri profesoarei lor de canto, Romina Nemeș Silaghi, pentru dragostea și susținerea ei necondiționate, dar și pentru frumoasele premii pe care le-au obținut în 2018: trofee pe categoria lor de vârstă, trofeul la categoria de duet la concursul „The sound of music”, precum și numeroase locuri I la diferite competiții de profil. De asemenea, tinerele mulțumesc profesorului lor de șah, Ioan Mile, pentru frumoasele trofee și medalii și, în același timp, pentru locurile fruntașe obținute la faza județeană, unde au reprezentat Școala Gimnazială nr. 11. Nu în ultimul rând, fetele au ținut să-și arate recunoștința față de: Florica Ruja, Miorița Săteanu, Teodora Dobran Pantazi, Arina Moș și Viorica Dobran, pentru susținere și promovare, dar și față de minunații profesori de la Palatul Copiilor și Elevilor Oradea: Luminița Morar, Anca Hulujan, Amalia Pop, Adela Pat, Nadia Lukacs, Otilia Bejan, Alina Pința și Marius Marcu. De asemenea, au ținut să-i mulțumească profesorului Adrian Bordeianu, pentru timpul și orele minunate petrecute în compania pianului, tuturor primarilor, preoților, organizatorilor de evenimente, celor de la sunet, televiziunilor, poeților și, nu în ultimul rând, prietenilor lor de pe rețelele de socializare, care le susțin prin mesaje deosebite.

„Vă dorim multă sănătate, fericire și numai bucurii alături de cei dragi, să aveți parte de tot ce este mai bun și mai frumos în viață, iar succesul și norocul să vă însoțească întotdeauna. La mulți ani!”, a fost mesajul transmis de tinerele artiste.