În cadrul ședinței Comisiei tehnice pe probleme de circulație și trafic rutier din data de 23 iulie, s-a dat avizul pentru restricționarea circulației în mai multe zone din oraș în vederea desfășurării unor lucrări edilitare.

Astfel, circulaţia bicicliștilor și a pietonilor este restricţionată în perioada 26 iulie – 15 august 2021 pe drumul de legătură str. Suișului – str. Bihorului, pe partea dreaptă a sensului de mers, pe porțiunea dintre cele două treceri de pietoni.  Circulația se va desfășura pe trotuarul și pe pista de biciclete de pe partea opusă, cu revenire pe partea dreaptă la a doua trecere de pietoni. Restricționarea este necesară în vederea realizării lucrărilor de amenajare acces rutier în cadrul proiectului „Construire stație de distribuție carburanți – Oradea 6 pe str. Suișului, nr. 20”. Solicitantul avizului este Pro Samac Construct SRL.

Restricționarea parțială a traficului rutier, cu închiderea pe porțiuni a unei benzi de circulație, pe str.Nufărului, partea dreaptă, tronson cuprins între str. Nojoridului și str. Ciheiului în perioada 26 iulie – 06 septembrie 2021 în vederea realizării lucrărilor aferente obiectivului de investiție „Creșterea mobilității urbane din zona Nufărul – Cantemir”. Solicitantul avizului este Drumuri Bihor SA.

Restricționarea circulației pe trotuar pe str. Nufărului, tronson cuprins între str. Nojoridului și str. Ciheiului, în perioada 26 iulie – 6 septembrie 2021 în vederea realizării trotuarului și a pistei de biciclete din cadrul obiectivului de investiție „Creșterea mobilității urbane din zona Nufărul – Cantemir”. Solicitantul avizului este Drumuri Bihor SA.

Prelungirea restricționării circulației pe str. George Barițiu, tronson cuprins între str. Episcop Roman Ciorogariu și str. Moscovei, în vederea execuției lucrărilor de extindere rețea termică primară, branșament apă, racord canal menajer și racord canal pluvial până la data de 31 iulie 2021. Solicitantul lucrării este Construcții Bihor SA.