Se închide traficul în Piața Unirii de vineri, 2 iunie, de la ora 19.00, până în 4 iunie, inclusiv, din cauza Campionatului European al Vatmanilor TramEm, cât și a concertului Zdob și Zdub de duminică.

În cadrul Comisiei tehnice pe probleme de circulație și trafic rutier, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, s-a stabilit că accesul în Piața Unirii va fi suspendat în perioada menționată, accesul autoturismelor fiind interzis de la intersecția cu strada Primăriei până la strada Traian Moșoiu.

De asemenea, în week-endul 16 - 18 iunie, când vor avea loc activități și concerte în cadrul evenimentului Sounds of Oradea Festival, va fi interzis accesul autoturismelor în Piața Unirii în data de 16 iunie, între orele 19.00 și 23.30, precum și în data de 18 iunie, în același interval orar. Sâmbătă, 17 iunie, va fi permisă circulația autovehiculelor în Piață.

Totodată, în perioada 26 mai - 26 iunie, va fi restricție de circulație pe strada Crinului, în sensul instituirii de sens unic pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. M. Kogălniceanu și intersecția cu str. Evreilor Deportați, din cauza lucrărilor de reabilitare a sistemului de termoficare din zonă.

Tot în cadrul ședinței de miercuri, 24 mai, comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier a dat aviz favorabil pentru închiderea străzii George Enescu în perioada 6 iunie – 30 septembrie, din cauza lucrărilor de extindere și reabilitare rețele de alimentare cu apă, canalizare menajeră și pluvială pe această stradă.