Având în vedere timpul favorabil, au fost reluate lucrările de modernizare a străzilor Virgil Maxim și Denis Diderot din cartierul Tineretului.

Stadiul de realizare al străzii Virgil Maxim este avansat, lucrările apropiindu-se de finalizare. În ceea ce privește strada Denis Diderot, lucrările de montare a bordurilor pe tronsonul 3 (tronsonul paralel cu Virgil Maxim) sunt avansate, montarea bordurilor continuând acum și pe tronsoanele 1 și 2.

Astfel, pe ambele părți ale străzilor au fost proiectate trotuare pietonale, accese la proprietăți, au fost montate borduri, s-a realizat canalizarea pluvială, s-a executat umplutura de balast, urmând ca în continuare să fie așternut stratul de piatră spartă și stratul de binder.

Lungimea străzii Virgil Maxim este de aproximativ 325 de metri, cu o lățime de 6 metri, valoarea lucrărilor fiind de 639.370,22 de lei (fără TVA). În ce privește strada Denis Diderot, lungimea acesteia este de  aproximativ 850 de metri, cu o lățime de 6 metri, valoarea lucrărilor fiind de 1.814.505,03 lei (fără TVA).

„Totodată, au demarat lucrările de modernizare a străzii Victor Papilian, unde au fost introduse în subteran cablurile electrice pentru rețeaua de iluminat public, în continuare urmând să fie realizate terasamentele. Modernizările în Cartierul Tineretului vor continua în această primăvară cu străzile Bethlen Gabor și Caporal Constantin Mușat.  Acestea se vor realiza etapizat, pentru a nu îngreuna traficul în cartier”, a precizat viceprimarul Marcel Dragoș.