Agenția de Dezvoltare Locală Oradea (ADLO) a atribuit în această lună o parcela de 8.760 mp unei societăți care va investi 6,7 milioane euro și va crea 20 de locuri de muncă.

Contractul privind investiția a fost semnat, pe 17 mai, de reprezentanții ADLO și cei ai societății Trei Brutari, pentru realizarea unei unități de producție specialități și produse de patiserie, în suprafată de aproximativ 4.200 mp. Valoarea investiției inițiale asumate este de 6,7 milioane euro, urmând a crea 20 de locuri de muncă.

Compania activează din anul 2010 în domeniu, iar începând cu anul 2023 și-a exprimat intenția de a desfășura în Parcul industrial EBP I activitățile de producție specialități și patiserie, activități de cross-dock, picking și distribuție, specifice domeniului de activitate și a oricăror altor activități conforme cu Regulamentul de funcționare al parcului industrial.

Reprezentanții societății au declarat că au purtat negocieri pentru realizarea acestui proiect și în alte zone din țară, dar au ales Oradea datorită diversității consumatorilor din această piață, precum și datorită poziționării geografice.

„Suntem încântați de faptul că tot mai mlte companii cu capital românesc reușesc să investească și să iși extindă activitatea și în alte zone din țară”, susțin reprezentanții ADLO.