Municipalitatea orădeană a anunţat că se va închide circulația rutieră pe mai multe străzi din oraş, ca urmare a desfășurării unor lucrări în teren. Avizul a fost dat în cadrul ședinței Comisiei tehnice pe probleme de circulație și trafic rutier care a avut loc miercuri, 4 august.

Astfel, se va restricționa total circulația în Piața Ferdinand, pe strada Patrioților, strada Moscovei (parțial) și strada Ady Andre (parțial), în zilele de 5 și 9 august, între orele 5.00-20.00, pentru realizarea lucrării „Injecție de putere, zona bufet expres”, mai exact, montarea punctelor de transformare. „Pentru realizarea acestei lucrări, echipamentele vor fi aduse cu un transport agabaritic. Acesta va traversa orașul și va fi însoțit de echipaje ale Poliției pe toată lungimea traseului aflat pe raza municipiului Oradea pentru asigurarea siguranței circulației. Solicitantul avizului este SC Distribuție Energie Electrică - Sucursala Oradea”, precizează Primăria Oradea.

Totodată, s-a obținut avizul comisiei pentru închiderea circulației, în perioada 5 august - 5 septembrie, pe strada Libertății, tronsonul cuprins între străzile Iosif Vulcan și Aurel Lazăr, pentru executarea lucrării „Înlocuire de apă, rețea de canalizare menajeră și pluvială”. Solicitantul avizului este SC Construcții Copacel SRL.

Ca urmare a lucrărilor de asfaltare din cadrul proiectului „Creșterea mobilității urbane din zona Nufărul-Cantemir”, comisia și-a dat acordul pentru închiderea circulației în data de 11 august pe următoarele străzi: strada Muntele Găina și strada Mircea Eliade, între orele 8.00-13.00; strada Lugojului și strada Ștefan Zweig, între orele 13.00-18.00. Solicitantul avizului este SC Drumuri Bihor SA.