Comisia de circulație din cadrul Primăriei Oradea a aprobat luni, 18 octombrie, închiderea circulației auto pe strada Libertății, pe tronsonul cuprins între strada Aurel Lazăr și Parcul Traian și, începând de miercuri, 20 octombrie, restricționarea circulației pe strada Nojoridului.

La solicitarea Construcții Copăcel, comisia a aprobat închiderea circulației auto pe strada Libertății, între 19 octombrie și 12 noiembrie. În această perioadă se vor executa lucrări de înlocuire rețea de apă, rețea de canalizare menajeră și pluvială.

Miercuri, 20 octombrie, între orele 09.00-20.00, se va restricționa circulația pe strada Nojoridului, pe tronsonul cuprins între strada Atelierelor și strada Nufărului, pentru turnarea stratului de asfalt. Lucrările au loc în cadrul proiectului „Creșterea mobilității urbane din zona Nufărul-Cantemir”, proiect care se realizează prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 și prevede reamenajarea carosabilului, a trotuarelor, a pistelor de biciclete, realizarea de amenajări peisagistice, mobilier urban, spații verzi, intervenții la calea de tramvai și lucrări de apă-canal aferente străzilor Nufărului și Dimitrie Cantemir.