În cadrul ședinței Comisiei tehnice pe probleme de circulație și trafic rutier din data de 10 martie, s-a dat avizul pentru lucrările de intervenție rosturi și colmatare fisuri aferente pasajului denivelat DN 76 Deva – Oradea.

Restricționări în trafic sunt următoarele: închiderea totală a circulației pe pasaj (pe câte un sens de mers) succesiv pe sensul de mers: Borș - Cluj și pe sensul de mers Cluj - Borș în perioada 11 - 25 martie. În cazul închiderii circulației pe sensul de mers Borș - Cluj, devierea traficului rutier se va face de pe sensul de mers Borș - Cluj pe pasaj, pe breteaua 1 de legătură la girație prin girație cu intrarea din nou în centură pe breteaua 4 de legătură la girație, iar la închiderea circulației pe pasaj pe sensul de mers Cluj - Borș, devierea traficului rutier se va face pe sensul de mers Cluj - Borș de pe pasaj, pe breteaua 3 de legătură la girație, prin girație cu intrarea din nou în centură pe breteaua 2 de legătură la girație.

Restricțiile de circulație vor fi provizorii, cu durata de maximum 4 ore, în vederea colmatării fisurilor. Avizul comisiei a fost dat la solicitarea firmei Implenia Baugesellschaft Mbh.

Tot în cadrul Comisiei tehnice pe probleme de circulație și trafic rutier de ieri, s-a dat avizul pentru restricționarea circulației în intersecția străzii Armatei Române cu str. Bacăului (cu precizarea că un sens de mers va rămâne liber), începând de azi, 11 martie, și până în 15 martie inclusiv, în vederea realizării lucrărilor aferente obiectivului „Extindere rețele de apă, canal menajer și canal pluvial, branșament apă, racord canal menajer și racord canal pluvial, str. Armatei Române nr. 1 G, Oradea”. De marți, 16 martie, și până în 10 aprilie se va închide total secțiunea de drum cuprinsă între str. Armatei Române (din fața ITM) și până la Colegiul Economic Partenie Cosma. Avizul Comisiei pentru acest obiectiv a fost dat la solicitarea SC Construcții Copăcel SRL.

De asemenea, circulaţia peste Peţa în zona Universităţii din Oradea rămâne restricţionată, aici fiind montată calea de rulare pentru tramvaie.