Până pe 23 decembrie, se vor institui restricții de circulație pe tronsoane de străzi din cartierul Nufărul iar pe strada Depozitelor se va circula, alternativ, pe o singură bandă.

La sfârșitul săptămânii, în cadrul Comisiei tehnice pe probleme de circulație și trafic rutier, coordonată de viceprimarul Marcel Dragoș, s-au analizat mai multe solicitări privind diverse restricționări ale circulației în oraș sau modificări vizavi de semnalizarea rutieră în municipiu.

Astfel, începând cu data de 21 noiembrie și până pe 23 decembrie, se vor institui restricții de circulație pe tronsoane de străzi din cartierul Nufărul, ca urmare a lucrărilor ce se desfășoară în cadrul proiectului „Valorificarea energiei geotermale în asociație cu pompe de căldură pentru producerea agentului termic pentru încălzire și apă caldă în cartierul Nufărul I - Oradea”.

Pe strada Depozitelor (FN) Transgex - str. Depozitelor nr. 8, se vor executa lucrări în carosabil pentru pozarea a 4 conducte. Va fi afectată o singură bandă de circulație și se va circula alternativ, cu reglementarea priorităților.

Pe strada Depozitelor, în zona clădirii STG, este necesară excavarea drumului pe întreaga lățime pentru pozarea unui pachet de 10 conducte. Va fi asigurat accesul operatorilor economici în zonă, pe un drum ocolitor, pe toată durata de execuție a lucrărilor. Pe timpul nopții se vor asigura semafoare în zona de lucru.