Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier din cadrul Primăriei Oradea, întrunită marţi, 20 septembrie, a aprobat închiderea circulaţiei rutiere în Piaţa Unirii de sâmbătă, ora 8.00, până duminică, ora 20.00.

La solicitarea firmei Drumuri Orășenești, circulația rutieră în Piața Unirii, va fi închisă în zilele de sâmbătă, 24 septembrie, și duminică, 25 septembrie, pe tronsonul cuprins între str. Primăriei și str. Iuliu Maniu, pentru lucrări de reparații ce vor fi efectuate în zonă. În aceste condiții nu se va putea circula de sâmbătă, de la ora 8.00, până duminică, la ora 20.00.

De asemenea, circulația pe str. Eforiei din cartierul Nufărul va fi închisă în noaptea de vineri spre sâmbătă (23/24 septembrie), în intervalul orar 23.00 - 4.00, întrucât va fi dezafectată conducta de termoficare (lira) care traversează suprateran strada, în urma lucrărilor de modernizare a rețelei de termoficare. Șoferii sunt rugați să folosească rutele alternative.

Totodată, la intersecția străzilor Horea cu Evreilor Deportați a fost amenajat un sens giratoriu pentru fluidizarea traficului în zonă, marţi fiind finalizate și marcajele rutiere.