Primăria Oradea anunță că în cursul zilei de marţi, 23 martie, a fost ridicat și transportat pe str. Academiei nr. 3, spațiu administrat de către Direcția Patrimoniu Imobiliar din cadrul primăriei Oradea, un autovehicul marca Mazda.

Maşina, având număr de înmatriculare B 888 JAC, considerată a fi abandonată conform prevederilor Lg. 421/2002, se afla pe str. Meziadului, nr.12. Proprietarul a fost somat în prealabil să elibereze domeniul public, somația în vederea ridicării autovehiculului de către deținătorul legal fiind afișată pe caroserie și comunicată prin afișare la adresa de domiciliu a acestuia.

„Dacă în termen de 10 zile de la publicarea prezentului anunț, proprietarul sau deținătorul legal al autovehiculului nu se prezintă în vederea ridicării, acesta va trece de drept în proprietatea municipiului Oradea și urmează a fi valorificat în condițiile legii”, menţionează municipalitatea. Informații suplimentare se pot obţine la sediul Direcției Poliția Locală Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 20, tel: 0359/412.551, de luni până vineri între orele 08.00-16.00.