Municipalitatea orădeană a anunţat că restricționarea circulației pe străzile Ady Endre și Aurel Lazăr se prelungește până la data de 14 noiembrie.

Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier a avizat joi, 5 noiembrie, prelungirea închiderii circulației auto pe strada Ady Endre, de la Clubul Constructorul până în Piața Ferdinand, cu excepția riveranilor, până la data de 14 noiembrie pentru realizarea lucrării „Reabilitare, modernizare și refacere scuaruri în Piața Ferdinand” Lot 1 - „Reabilitare, modernizare și refacere scuaruri în Piața Ferdinand” Zona 1. Lucrările sunt executate de firma Gavella. Totodată, Comisia tehnică pe probleme de circulație și trafic rutier din cadrul Primăriei Oradea a aprobat, la solicitarea constructorului, prelungirea, tot până la data de 14 noiembrie, a restricționării circulației auto pe str. Andrei Șaguna și str. Aurel Lazăr,  tronson cuprins între str. Andrei Șaguna și str. Libertății, cu respectarea semnalizării rutiere avizate de Poliția Rutieră și asigurarea accesului riveranilor.

Închiderea este necesară în vederea realizării obiectivului de investiție „Amenajare și pavare pe str. Aurel Lazăr, în vederea transformării acesteia în zonă pietonală”.