O serie de ateliere de informare pentru copii și adolescenți au fost organizate în cadrul proiectului „Educație pentru siguranță”, în perioada septembrie 2020 - martie 2021.

Polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în parteneriat cu reprezentanții Fundației „Colonel Ioan Baciu”, au organizat ateliere de informare pentru copii și adolescenți, în cadrul proiectului „Educație pentru siguranță”, în perioada septembrie 2020 - martie 2021.️

„În cadrul proiectului, au fost pregătite și materiale educative în format video, care au fost folosite de polițiștii de prevenire bihoreni în cadrul activităților realizate. Aceste materiale pot fi folosite ca suport didactic la orele de dirigenție, fiind despre siguranța rutieră în rolul de biciclist, pieton și siguranța în mediul online”, anunță reprezentanții Fundației Comunitare Oradea pe pagina de Facebook. Postarea este însoțită de un filmuleț despre pietoni și despre cum se circulă corect pe străzile orașului.

„Educație pentru siguranță” este un proiect câștigător în cadrul programului Fondul pentru un viitor mai bun în comunități finanțat de Lidl Romania în parteneriat cu Federaţia Fundaţiile Comunitare din România - FFCR și implementat la nivel local de Fundația Comunitară Oradea.