Elevii talentați ai Școlii Gimnaziale Nr. 1 din Sântandrei au demonstrat încă o dată că pasiunea și devotamentul lor pentru teatru sunt demne de aplauze naționale. Pentru al doilea an consecutiv, trupa școlii a participat la prestigiosul festival național de teatru în limba engleză „Come with Us to Dramaland” și a impresionat juriul și spectatorii deopotrivă.

Cu piesa „Alice în Țara Minunilor”, o interpretare modernă și plină de creativitate, elevii au câștigat locul al doilea la secțiunea gimnaziu, pe țară. Reinterpretarea lor aducându-le faima și aprecierea meritată.

Succesul lor nu se oprește însă aici. Trupa a strălucit și în alte domenii, luând acasă nu mai puțin de trei premii speciale. „Cel mai popular spectacol” a fost un titlu meritat, recunoașterea publicului fiind o dovadă a impactului emoțional asupra audienței.

De asemenea, „Cea mai bună coregrafie” a fost atribuită pentru momentele artistice de dans inovatoare, prezentate de Gena Diaconu și Borbely Cristina în cadrul scenetei. Creativitatea și energia lor au impresionat juriul și au adus un plus de dinamism spectacolului.

Nu în ultimul rând, premiul pentru „Cel mai bun actor în rol secundar” a fost un moment de mândrie pentru Darian Pantea, care și-a demonstrat talentul actoricesc și capacitatea de a aduce personajul său la viață într-un mod memorabil.

În spatele acestor realizări de excepție stă efortul și îndrumarea profesoarei de limba engleză Raluca Cicortaș  și a directoarei, prof. dr. Aurelia Șerfezi. Cu pasiunea și susținerea lor, elevii au fost ghidați spre excelență și au reușit să atingă culmile succesului în lumea teatrului.

Trupa Școlii Gimnaziale Nr. 1 din Sântandrei este o sursă de inspirație pentru toți tinerii din comunitate și un exemplu elocvent al puterii educației și artei de a transforma vieți și de a aduce bucurie în lume.