Împodobim împreună educaţia copiilor din mediul rural este motto-ul ediției a XIV-a a proiectului caritabil ,,O Cană de Fericire”, organizat de către Rotaract Club Oradea. Proiectul  ce se desfășoară sub forma unui târg şi a avut prima ediţie în anul 2009.

 

Proiectul este organizat sub forma unui târg cu scopul de a implica comunitatea în nevoile acesteia și de a demonstra că împreună reușim să creăm lucruri minunate pentru societate. Prima ediție a proiectului a fost organizată în Oradea în anul 2009. „Printre reușitele noastre menționăm dotarea unei camere pentru terapie senzorială, dotarea mai multor instituții școlare cu rechizite, materiale didactice pentru nevăzători, calculatoare și multe altele”, transmit organizatorii.

Motto-ul ediției 2022 este: ,,Împodobim împreună educația copiilor din mediul rural”şi este menit să îndemne pe oricine are suflet mare și dorește să vină în sprijinul

organizaţiei pentru a ajuta copiii din mediul rural prin dotarea școlilor. Rotaract Club îşi doreşte să doteze aceste şcoli cu echipamente electronice precum table interactive, laptop-uri, videoproiectoare.

„Vă așteptăm cu drag la Căsuța Fericirii situată în Târgul de Crăciun (Piața Ferdinand), în data de 2-23 decembrie 2022 pentru a decora educația copiilor din mediul rural împreună prin achiziționarea de băuturi calde care să vă bine dispună starea precum vin fiert, ceai, ciocolată caldă și mult îndrăgitele căni de colecție, un cadou minunat pentru cei dragi de sărbători. Vom avea de asemenea și câteva produse surpriză pentru voi pe care abia așteptăm să le vedeți și suntem siguri că vă vor plăcea”, mai transmit organizatorii orădenilor.