Din 8 iulie până în 27 iulie, tinerii absolvenți, și nu numai, sunt așteptați să se înscrie la Jurnalism și la Științe Politice, unde admiterea se va face pe bază de dosar.

La programul de licență, criteriul de ierarhizare va fi media de la bacalaureat, iar înscrierea se va putea realiza și online, din orice colț al țării sau de peste hotare. Pentru acest an, la Specializarea Jurnalism au fost puse la dispoziție 14 locuri bugetate, iar la Științe Politice - 17 locuri bugetate.

Pentru programul de masterat „Politici publice europene”, sunt disponibile 13 locuri bugetate. În acest caz, admiterea se va face pe bază de dosar: 80% media de licență, 20% întocmirea unui plan de cercetare de maximum 3 pagini. Și în acest caz, înscrierea se va putea face și online.

Înscrierile se fac la sediul Facultăţi de Istorie, Relaţii Internaţionale Ştiinţe Politice şi Ştiinţele Comunicării, sala V04, între orele 9.00-16.00, iar sâmbătă, între orele 9.00-12.00, și online pe admitere.uoradea.ro, dar şi pe adresele de e-mail: irispsc@uoradea.ro şi admitereirispsc@gmail.com.

Informații suplimentare pot fi obținute la adresa https://irispsc.uoradea.ro/ro/admitere/licenta.