Academia de Leadership EduBiz a dat startul înscrierilor pentru toți liceenii care doresc să își dezvolte competențe de viață, comunicare, orientare în carieră, prin intermediul unor sesiuni de workshop interactive.

„Ești licean și îți dorești să te descoperi? Ești curios să afli cât mai multe despre domeniile tale de interes în timp ce cunoști experți din țară și din întreaga lume? Ți-ar plăcea să înveți ce înseamnă să fii lider și să te implici în comunitatea din care faci parte?  Dacă răspunsul tău la aceste întrebări este DA, nu mai sta pe gânduri, și înscrie-te în cel mai tare program de dezvoltare pentru tineri, Academia de Leadership EduBiz”, transmit organizatorii.

Programul Academiei de Leadership EduBiz implică, participarea la workshop-uri de dezvoltare personală, în care adolescenţii îşi dezvoltă competenţe de viață, comunicare, orientare în carieră, branding personal, creativitate, design şi video, educaţie financiară şi multe altele. Toate aceste workshop-uri sunt interactive şi distractive, susţinute de specialişti din ţară şi din întreaga lume, dintr-o arie vastă de domenii.

Apoi, edubiștii sunt implicați în activități de voluntariat în comunitate, pentru copiii cu dizabilităţi, orfani sau vârstnici. În plus, tinerii au șansa să se implice în stagii de practică în companii din domeniile lor de interes. „Tinerii intră direct în companii, în cabinete medicale, pe lângă profesionişti pentru a descoperi profesiile care li se potrivesc. EduBiz facilitează intership-uri în domeniile lor de interes, fie că e vorba de medicină, IT, inginerie, psihologie, arhitectură, business, drept, jurnalism. Aşa tinerii îşi pot da seama ce presupune cu adevărat meseria dorită. Teoria este una, însă doar trăind şi făcând anumite lucruri ne dăm seama ce este potrivit pentru noi şi dacă valorile, talentele şi competenţele noastre se pliază pe o anumită meserie", a mai transmis Teodora Chifor, fondator EduBiz.
Pentru informații suplimentare tinerii pot scrie pe adresa contact@edubiz.ro