La 5 ani de la implementarea sistemului britanic de învățământ în Oradea, școala internațională se extinde, venind în întâmpinarea nevoilor părinților interesați de curriculum-ul românesc. Părinții din Oradea își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare la International School of Oradea (ISO), pentru anul școlar 2021- 2022.

Reprezentanții școlii anunță faptul că primii 10 elevi înscriși beneficiază de taxe de școlarizare promoționale, care vor fi menținute pe toata durata învățământului primar.

Clasele cu maxim 20 de elevi, spațiile de învățare, mari și luminoase, facilitează munca în echipă, conectarea și creativitatea, asigurarea mediului propice învățării eficiente.

Limba engleză este predată intensiv, iar activitățile extracurriculare sunt alese cu grijă pentru a-i ajuta pe elevi să dezvolte un domeniu de interes, să-și deschidă orizonturile și să-și îmbunătățească experiența școlară în general.

Activitățile educative ale școlarilor se desfășoară în intervalul orar 08.30-15.00 urmate de program after school 15.00-17.00. Pe lângă orele de curs, elevii beneficiază zilnic de ore de studiu în care, alături de doamna învățătoare, își aprofundează noțiunile predate la clasă sau rezolvă o parte din temele pentru acasă.

Comunicarea eficientă cu părinții îmbunătățește calitatea procesului de învățare, astfel ISO pune la dispoziția părinților un sistem de catalog virtual prin care aceștia sunt  informați cu privire la situația școlară a copilului lor (vizualizează notele, absențele, comentariile, aprecierile, temele primite).

Reprezentanții școlii menționează faptul că în cadrul curriculum-ului național, programul educațional de bază cu predare în limba română respectă planul-cadru și programele școlare adoptate de Ministerul Educației Naționale.

International School of Oradea a fost înființată în anul 2017 și face parte din complexul educațional Lumina Instituții de Învățământ, cu o experienţă de peste 25 de ani de excelență în educație. În prezent, performanțele școlare obținute de Liceul de Informatică București și școlile Spectrum sunt recunoscute pe plan național și internațional, iar calitatea procesului instructiv-educativ este certificată de procentul de promovabilitate la examenul de bacalaureat și de absolvenții admiși la universități de prestigiu din țară și din străinătate.

Cei interesați de aflarea mai multor detalii sunt invitați la Ziua Porților Deschise, organizată pe 5 iunie, la sediul ISO, pe Calea Armatei Române, nr. 1F.

Participarea la eveniment se realizează doar pe bază de programare la numărul 0770.903.809.