12 elevi de la Liceul Teoretic „Nicolae Jiga” din Tinca, îndrumați de profesori, au desfășurat online, activitatea „Mobile Apps - virtual meeting”.

12 elevi de la Liceul Teoretic „Nicolae Jiga” din Tinca, îndrumați de profesorii Orban Iuliu - coordonator, Oana Lola Aura, Boca Minodora și Baș Sorin cu sprijinul directorului instituției, prof. Onița-Avram Adriana, au desfășurat activitatea online „Mobile Apps - virtual meeting”, prima activitate din cadrul proiectului Erasmus+ Use of Digital Technologies in Education, Economy and Society - Mobile Apps Help”.

La activitate, pe lângă participanții din România, au fost prezenți elevii și profesorii de la școala coordonatoare, Škola mezinárodních a veřejných vztahů din Praga, Cehia, precum și cei de la școala parteneră Ardeşen Sehit Ömer Halisdemir Fen Lisesi din orașul Rize, Turcia.

Pe parcursul a doi ani, participanții la proiect vor învăța tainele aplicațiilor mobile care folosesc sistemul Android, vor învăța cum se realizează astfel de aplicații și la ce sunt folosite.

Următoarea activitate din cadrul proiectului va fi mobilitatea din luna septembrie, la liceul din Tinca.